Qui té a qui? també treballa en el sentit de proporcionar a les persones discapacitades que en formen part, un espai d’oci on puguin
conèixer altre realitats i altres llocs al llarg de la nostra geografia, per a que puguin rebre estímuls diferents.
 
Activitats culturals i de coneixement de l’entorn:
·        Passejades i visites al mar
·        Visita del parc zoològic
·        Visita de ciutats monumentals com Barcelona...
 
L’associació creu molt important la relació de les persones discapacitades i les seves famílies i la vida de la comunitat, per un aprenentatge mutu i fomentar la sensibilitzaciósocial envers aquestes persones amb discapacitats.
 
És per això que l’associació participa en totes les festes populars tradicionals de Sant Sadurní d’Anoia i del país en general:
·     Celebració de les festes típiques com el Pare Nöel, Sant Jordi, Carnaval, etc.
·  Participació en les Fires i festes, festes de la Fil.loxera, Barris...totes elles festes típiques de Sant Sadurní d’Anoia.
 
Trobades entre les famílies que formen l’associació per a compartir experiències i  aprendra mútuament
Festa de l’associació Qui té a qui?
     Es tracta d’una jornada festiva de portes obertes d’un dia realitzada en cap de setmana, en la qual l’associació munta un estant al centre del poble, per donar a conèixer les activitats i programes que realitza, intercanviar experiències amb d’altres associacions i persones interessades i cercar nous voluntaris i voluntàries.
 
           4) Actividades de la Asociacion
La asociación Qui te a qui? También trabaja en el sentido de proporcionar a las personas discapacitadas que forman parte, un espacio de ocio donde puedan conocer otras realidades y otros lugares a lo largo de nuestra geografía, para que puedan recibir estímulos diferentes.
 
                   Actividades culturales y de conocimiento del entorno:
·     Paseos y visitas a la playa
·     Visita al parque Zoológico
·     Visitas de ciudades monumentales como Barcelona.....
La asociación cree que es muy importante la relación de las personas discapacitadas además de sus familias y la vida de la comunidad, para un aprendizaje mutuo y fomentar la sensibilización social de estas personas con discapacidad.
Es por eso que la asociación participa en todas las fiestas, populares tradicionales de Sant Sadurni d’Anoia y del país en general:
·     Celebración de las fiestas típicas como Papa Noel, San Jordi, Carnaval etc.
·     Participación de las ferias y fiestas, fiestas de la Filoxera, Barrios...todas ellas fiestas típicas de Sant Sadurni d’Anoia.
Encuentros entre las familias que forman la asociación para compartir experiencias y aprender mutuamente.
Fiesta de l’associacio Qui te a Qui?
Se trata de una jornada festiva de un fin de semana, en el cual la asociación montara un están en el centro del pueblo, para dar a conocer las actividades y programas que realiza, intercambiar experiencias con otras asociaciones y personas interesadas para poder hacer nuevos voluntarios/as