ESDEVENIMENTS ANUALS

 

 

CONCERT DE CAP D’ANY
Cada any es celebra a la Llar de música de Sant Sadurní d’Anoia el concert de Cap d’Any en benefici a l’associació Qui te a qui?. Per a nosaltres seria meravellós poder comptar amb l’assistència de tots vosaltres, i gràcies en nom dels nois, les famílies i els voluntaris.                                            

 

Em plau adreçar-me a vostès amb la voluntat d’agrair-lis en nom de la nostra associació, amics dels discapacitats, i també en nom propi, el suport, l’ajut i la col·laboració que ens ha dispensat per la "FESTA QUI TE A QUI? 2009"

 

Persones com vostè fan que la nostra societat tingui cor, i faciliten als més dèbils i humils, espais i temps de respecte i d’afecte.          
És voluntat de tots els qui vivim il·lusionats amb aquest projecte, l’anar sembrant una llavor per aquells que sembla que no tinguin futur. Una llavor que germina cada dia a l’interior d’aquells que creiem que el futur és el avui i no pas el que puguem fer demà.

Sigui aquest sentiment i voluntat d’ajut als més necessitats, el vincle que ens uneixi com humans, un vincle que, uns i altres, des de les nostres possibilitats hem d’anar comunicant i escampant amb el treball del dia a dia.                                                                

MOLTES GRÀCIES!

ALTRES ACTIVITATS

Per la diada de St. Jordi ens agrada estar amb contacte amb la gent del poble i ho fem venent llibres i roses tal i com correspon a aquest dia. D’aquesta manera contribuïm a recaptar fons per les despeses que suposen les nostres teràpies.

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

                                                                                                                  

 

 

EVENTOS ANUALES

 

CONCERT DE CAP D’ANY

Cada año se celebra a la Llar de música de Sant Sadurní d'Anoia el concierto de Fin de año en beneficio a la asociación Qui té a qui?. Para nosotros sería maravilloso poder contar con la asistencia de todos vosotros, y gracias en nombre de los chicos, las familias y los voluntariós.

 

Me gustaría agradecerles  en nombre de nuestra asociación, amigos de los discapacitados, y también en nombre propio, el apoyo, la ayuda y la colaboración que nos ha dispensado por la "FIESTA QUI TÉ A QUI? 2009".

 

Personas como usted hacen que nuestra sociedad tenga corazón, y facilitan a los más débiles y humildes, espacios y tiempos de respeto y de afecto.      

Es voluntad de todos quienes vivimos ilusionados con este proyecto, el ir sembrando una semilla por aquellos que parece que no tengan futuro. Una semilla que germina cada día en el interior de aquellos que creemos que el futuro es hoy y no lo que podamos hacer mañana.

Sea este sentimiento y voluntad de ayuda a los más necesitados, el vínculo que nos una como humanos, un vínculo que, unos y otros, desde nuestras posibilidades tenemos que ir comunicando y esparciendo con el trabajo del día a día.                  

¡MUCHAS GRACIAS!

OTROS EVENTOS

Para la diada de Sant Jordi nos gusta estar en contacto con las personas de nuestro pueblo y lo hacemos vendiendo rosas y libros como corresponde a este dia y de esta manera contribuimos a recaudar fondos para sufragar los gastos de nuestras terapias.